14 ZILE ÎN CĂLĂTORIE.
2 ORAŞE MARI.
1 SISTEM FOTO.

Călătoria ta, contribuția noastră

Surprinde momente spectaculoase din călătoria ta cu cel mai mobil sistem foto cu obiective interschimbabile din lume și revendică-ți bonusul acum! 

 • Icon1

  Achiziții între 01.10.18
  și
  15.01.19

 • Icon2

  Revendicări între 01.10.18
  și
  15.02.19

 • Icon3

  Așteptați
  procesarea
  și aprobarea
  cererii dvs

 • Icon4

  După ce cererea dvs este acceptată, veți primi banii înapoi în termen de maxim 8 săptămâni

Solicită bonusul pentru produsele OLYMPUS!

* Perioada de ofertare și cumpărare: de la 1 octombrie 2018 până la 15 ianuarie 2019.

Se aplică termenii și condițiile de pe bonus.olympus.eu.

Dacă aveți nevoie de informatii suplimentare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa:
OLYMPUS@sales-promotions.com.

Formular de solicitare bonus

Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii marcate cu *
Date personale
*
*
*
*
*
*
*
*
*
România
Detalii Transfer Bancar
*
*
*
*
Informaţii despre produs
*
*
*
ZZ/LL/AAAA
*
*
*
*
ZZ/LL/AAAA
*
*
*
*
ZZ/LL/AAAA
*
*
*
*
ZZ/LL/AAAA
*
*
*
*
ZZ/LL/AAAA
*
*
*
*
ZZ/LL/AAAA
*
*
*
*
ZZ/LL/AAAA
*
*
*
*
ZZ/LL/AAAA
*
Informaţii suplimentare
*
Trebuie să aveţi cel puţin 18 ani pentru a vă înregistra.
Acest lucru ne va ajuta să vă putem trimite e-mailuri personalizate.
*
Actualizat la 9:39 / 11-ian-2019

Termeni și condiții

1. Organizatorul promoţiei cu bonus este Olympus Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097 Hamburg, denumită în continuare Olympus.

2. Pentru a revendica un bonus cashback, achizițiile care se califică trebuie să fie realizate în perioada 01.10.2018 - 15.01.2019. Documentul care face dovada cumpărării trebuie să includă o dată de achiziție în acest interval de timp.

3. Solicitările pentru revendicarea bonusurilor se vor primi doar începând cu data de 01.10.2018 și până la finalul zilei de 15.02.2019. Nu vor fi luate în considerare solicitările trimise după această dată.

4. Promoția cu bonus se aplică pentru următoarele produse Olympus:

Obiective:

M. Zuiko Digital 17mm F1.8 (cashback 350 lei)
M. Zuiko Digital 12mm F2.0 (cashback 465 lei)
M. Zuiko Digital 75mm F1.8 (cashback 465 lei)
M. Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro (cashback 350 lei)
M. Zuiko Digital ED 9‑18mm F4.0‑5.6 (cashback 465 lei)
M. Zuiko Digital ED 75–300mm F4.8–6.7 II (cashback 465 lei)
Camere:

OM-D E-M5 Mark II (cashback 465 lei)
OM-D E-M10 Mark III (cashback 465 lei)

Bonusul poate fi solicitat doar pentru obiectivele cumpărate ca produse individuale, respectiv orice obiectiv cumpărat într-un set împreună cu o cameră foto, indiferent de modelul acesteia, nu se califică pentru revendicarea vreunui bonus. În schimb, bonusul pentru camerele OM-D E-M10 Mark III / / OM-D E-M5 Mark II din promoție, poate fi solicitat chiar dacă respectivele camere au fost cumpărate în cadrul unui set cu unul sau mai multe obiective.

5. Această promoţie cu bonus se aplică doar pentru produsele noi, care au fost cumpărate şi revendicate într-una din următoarele țări: Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Ciru, Cehia, Denemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Irlanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Switzerland, Olanda, Turcia, Marea Britanie. Puteți revendica valoarea bonusului doar în țara în care ați achiziționat produsul. Nu este permis să combinați această promoție cu bonus, cu orice alte promoții sau reduceri Olympus. Poate participa la această promoţie orice persoană fizică cu vârsta minimă implinită de 18 ani și care este rezidentă într-una dintre țările mai sus enumerate.

Vă rugăm să accesați pagina pentru revendicarea bonusului din țara dvs de rezidență, pentru a trimite solicitarea. Selectați "într-o altă țară europeană" și confirmați înregistrarea. Îndată ce solicitarea ajunge la noi, vom modifica numele magazinului partener.

6. Această promoție cashback este valabilă numai pentru produse noi care au fost cumpărate direct de la orice magazin partener autorizat listat. În cazul achizițiilor făcute de pe Amazon, promoția cashback este valabilă doar pentru produsele noi care au fost cumpărate direct de la Amazon, ca parte contractantă. Cu toate acestea, terțe părți care nu apar în această listă și care utilizează Amazon ca platformă de vânzări sunt excluse în mod expres de la orice promoție cashback, nefiind posibilă revendicarea vreunui bonus. (lista de magazine aici). 

7. Olympus nu va valida revendicările pentru produsele achiziționate second hand. Toate numele, seriile de produs și/sau datele bancare vor fi verificate în mod automat pentru identificarea informaţiilor dublate sau incorecte.

8. Revendicarea bonusului se poate face doar prin intermediul website-ului bonus.olympus.eu

9. Pentru a solicita revendicarea unui bonus, participanții trebuie să completeze toate câmpurile relevante care sunt marcate cu un asterisc în formularul online. Numele şi prenumele, plus detaliile bancare trebuie să fie completate pentru a putea transfera banii și a face dovada identităţii participantului. Adresa de email este necesară pentru a informa clientul cu privire la situaţia cererii sale și a-l contacta în cazul în care există date lipsă sau incorecte. Seria de produs va fi verificată de către Olympus. În plus, participantul trebuie să încarce factura de cumpărare a produsului pentru care solicită bonusul, într-o manieră completă și lizibilă.

10. 10. Prin depunerea unei solicitări de bonus, participanții sunt de acord cu crearea unui cont în comunitatea MyOlympus ** și acceptă Termenii de utilizare ai MyOlympus. De asemenea, participanții își declară consimțământul ca datele personale furnizate să poată fi stocate, utilizate și prelucrate de Olympus în conformitate cu Politica de confidențialitate a MyOlympus.


11. Pentru implementarea acestei promoţii cu bonusuri, Olympus împuterniceşte următoarea agenţie, denumită în continuare AGENŢIA:

Sales Promotions
IDA Business & Technology Park,
Ring Road, Kilkenny,
Irlanda

Agenția este împuternicită de drept pentru a verifica și prelucra în siguranță toate datele înscrise în așa fel încât să garanteze respectarea legislației în vigoare privind protecția datelor.

12. Protecția datelor: Toate datele strânse în timpul promoției vor fi utilizate de către Olympus și AGENŢIE exclusiv în contextul acestei promoţii. Datele primite sunt tratate în mod confidențial şi nu vor fi transferate, închiriate, vândute unor terți și nici nu vor face obiectul unor comunicări comerciale.

13. După înregistrare, participantul va primi o confirmare automată prin e-mail prin care este anunţat că cererea sa a fost înregistrată și este în curs de validare.

14. Tranzacția poate dura până la 30 de zile.

15. Promoţia cu bonus este disponibilă pentru cumpărătorul inițial al produsului și este limitată la o singură revendicare de persoană per model de produs, prin urmare pentru maxim 8 produse. Sunt excluse din campanie revendicările realizate de către companii, organizații sau instituții și revânzători. De asemenea, angajaţii Olympus nu au drept de participare la această promoție.

16. Olympus își rezervă dreptul de a refuza cererile de revendicare a bonusului în cazul în care TVA-ul nu a fost achitat.

17. Olympus își rezervă dreptul de a refuza revendicările greşite şi/sau incomplete. Documentele de achiziţie deteriorate, ilizibile sau incomplete nu vor fi validate.

18. Produsele returnate de către utilizator dealer-ului nu pot participa la această promoţie. Olympus își rezervă dreptul de a verifica dacă produsele au fost returnate către dealer, după seria de produs, iar clientul va avea obligaţia de a transfera banii înapoi către Olympus în cazul în care produsul revendicat a fost returnat.

19. Olympus nu va fi răspunzătoare pentru imposibilitatea de respectare a acestei promoţii în cazul în care nerespectarea este cauzată de circumstanțe neprevăzute, de forță majoră, ca de exemplu un eveniment care, fără vina uneia dintre părți, face ca implementarea să fie imposibilă sau în imposibilitatea de execuție.

20. Olympus îşi rezervă dreptul de a încheia promoţia în orice moment.

21. Dacă aveți întrebări cu privire la acestă promoție, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa: OLYMPUS@sales-promotions.com

22. Produsele incluse in această promoție sunt disponibile în limita stocurilor existente. Stocurile disponibile nu sunt responsabilitatea Olympus - dealerii sunt direct responsabili de asigurarea stocurilor proprii pentru produsele incluse în promoţie, pe durata perioadei promoționale.

23. Prin revendicarea unui bonus din această promoţie, participanţii sunt implicit de acord cu aceşti termeni și condiţii, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale şi îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea și caracterul complet al datelor furnizate.

24. Aceste Termeni și Condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legislația germană, iar orice litigii apărute în legătură cu acești Termeni și Condiții se află sub jurisdicția exclusivă a instanțelor germane. Dacă sunteți un consumator cu domiciliul în UE, acest lucru nu vă afectează dreptul de a aduce orice litigiu instanțelor competente din țara dvs. de reședință și de a beneficia, de asemenea, de protecție în temeiul dispozițiilor imperative ale legii țării dvs. de reședință.

25. Comisia Europeană furnizează o platformă dedicată soluționării extrajudiciare online la http://ec.europa.eu/consumers/odr  (așa-numita platformă OS). Nu suntem interesați nici să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor la un consiliu de arbitraj al consumatorilor, nici nu suntem obligați să facem acest lucru.

* Dând clic pe butonul de trimitere confirmați că ați citit și acceptat Termenii și condițiile acestei promoții și acceptați că detaliile dumneavoastră vor fi salvate în conformitate cu legea privind protecția datelor.
* Sunt de acord cu crearea unui cont în comunitatea MyOlympus** şi accept Termenii de utilizare MyOlympus. Îmi exprim consimțământul ca datele mele personale să poată fi stocate, utilizate și prelucrate de Olympus în conformitate cu Comunicarea MyOlympus privind confidențialitatea.
Prin prezenta mă abonez la mesajele e-mail promoționale ale Olympus Europa SE & Co. KG și sunt de acord cu prelucrarea numelui și a adresei mele de e-mail de către aceste entități cu scopul de a-mi trimite informații personalizate și individualizate și oferte referitoare la camere și produse audio și serviciile aferente.
** Dacă aveți deja un cont MyOlympus cu adresa de e-mail utilizată în această promoție, contul va fi actualizat.

*Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor, inclusiv urmărirea comportamentală și perioadele de retenție, precum și drepturile dvs. privind prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să consultați Declarația noastră de confidențialitate și Politica noastră privind modulele cookie. Dacă nu mai doriți să primiți mesajele noastre e-mail promoționale, vă puteți retrage acordul gratuit în orice moment făcând clic aici. Vă puteți dezabona de la newsletter, de asemenea, făcând clic pe linkul de dezabonare de la finalul fiecărui newsletter. Vă rugăm să rețineți faptul că retragerea acordului dvs. nu va afecta legalitatea prelucrării în baza acordului dvs. anterior acestei retrageri.