14 DNEVNO.
2 VELIKA MESTA!
1 SISTEM KAMERA.

Vaše potovanje, naš prispevek

Posnemite spektakularne fotografije svojega potovanja z najbolj mobilnim sistemom kamer na svetu in zahtevajte svoj bonus zdaj! 

 • Icon1

  Nakup
  med 01.10.18
  in
  15.01.19

 • Icon2

  Zahtevajte med 01.10.18
  in
  15.02.19

 • Icon3

  Počakajte na obdelavo in odobritev vašega zahtevka

 • Icon4

  Ko bo vaš zahtevek sprejet, boste prejeli denar v roku 8 tednov

Uveljavite bonus ob nakupu Olympusovih izdelkov!

* Ponudba in nakup: od 1. oktobra do 15. januarja 2019. Pogoji in pogoji veljajo bonus.olympus.eu

Za morebitna dodatna vprašanja smo na voljo: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Obrazec za unovčenje bonusa

Izpolnite vsa zahtevana polja, označena z *
Osebni podatki
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Slovenija
Podatki O Bančnem Prenosu
*
*
*
*
*
Podatki o izdelku
*
*
*
DD/MM/YYYY
*
*
*
*
DD/MM/YYYY
*
*
*
*
DD/MM/YYYY
*
*
*
*
DD/MM/YYYY
*
*
*
*
DD/MM/YYYY
*
*
*
*
DD/MM/YYYY
*
*
*
*
DD/MM/YYYY
*
*
*
*
DD/MM/YYYY
*
Dodatni podatki
*
Če se želite registrirati, morate biti stari najmanj 18 let.
To nam pomaga pošiljati prilagojena e-poštna sporočila.
*
Posodobljeno dne 1:52 / 26-sep-2018

Pogoji in roki

1. Olympus Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, Nemčija, 20097 Hamburg (v nadaljevanju Olympus) prireja promocijsko akcijo z bonusi.

2. Za uveljavitev bonusa je potrebno opraviti ustrezen nakup med 01.10.2018 in 15.01.2019. Na računu, prejetem ob nakupu, mora biti naveden datum iz tega časovnega obdobja.

3. Zahtevek za uveljavitev bonusa mora Olympus prejeti najkasneje od 01.10.2018 do polnoči 15.02.2019. Pozneje prispeli zahtevki se ne upoštevajo.

4. Promocijska akcija velja le za naslednje Olympusove izdelke z bonusom:

Objektivi:

M. Zuiko Digital ED 17mm F1.8 (75 € bonus)
M. Zuiko Digital ED 12mm F2.0 (100€ bonus)
M. Zuiko Digital 75mm F1.8 (100€ bonus)
M. Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro (75€ bonus)
M. Zuiko Digital ED 9‑18mm F4.0‑5.6 (100€ bonus)
M. Zuiko Digital ED 75–300mm F4.8–6.7 II (100€ bonus)
Fotoaparati:

OM-D E-M5 Mark II (100€ bonus),
OM-D E-M1 0 Mark III (100€ bonus)

Objektive je potrebno kupiti ločeno in ne v sklopu kompleta z ohišjem fotoaparata. Za objektive, kupljene v kompletu s katerimkoli fotoaparatom, bonus ne velja. Fotoaparat OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II v sklopu posebne ponudbe mogoče kupiti kot posamezen izdelek (le ohišje) ali v kompletu z objektivom – v tem primeru bonus velja le za ohišje fotoaparata OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II in ne za objektiv.

5. Promocijska akcija z bonusi je omejena na nove izdelke, ki jih je potrebno kupiti in zahtevek za bonus oddati v eni od naslednjih držav: Andora, Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper, Češka republika, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Madžarska, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Združeno kraljestvo. Sodelujoči v promocijski akciji morajo imeti vsaj 18 let in stalno prebivališče v eni od navedenih držav. Prav tako morajo imeti odprt tudi veljaven bančni račun v državi nakupa.

6. Promocijska akcija z bonusi velja le za izdelke, kupljene pri Olympusovih pooblaščenih prodajalcih. Za seznam pooblaščenih prodajalcev v Sloveniji:kliknite tu.

7. Olympus zahtevkov za uveljavitev bonusa ob nakupu rabljenih izdelkov ne bo upošteval. Vsa podvojena imena, serijske številke in/ali bančni računi se samodejno preverijo.

8. Zahtevek za uveljavitev bonusa je mogoče oddati le prek spletne strani bonus.olympus.eu

9. Za uveljavitev bonusa morajo sodelujoči v akciji izpolniti vse zahtevane podatke na spletnem obrazcu, ki so označeni z zvezdico. Ime, priimek in podatke o bančnem računu je potrebno navesti zaradi nakazila denarja in preveritve identitete sodelujočega. E-naslov je potreben zaradi korespondence s sodelujočim glede stanja zahtevka ter/ali zaradi morebitnih manjkajočih ali napačnih podatkov. Olympus bo preveril serijsko številko izdelka. Sodelujoči mora predložiti tudi kopijo računa, prejetega ob nakupu izdelka z bonusom, v popolni in čitljivi obliki.

10. Z uveljavljanjem zahtevka za bonus se udeleženci strinjajo z ustvarjanjem računa v skupnosti MyOlympus ** in sprejemajo pogoje uporabe MyOlympus. Udeleženci tudi izjavijo, da lahko Olympus skladišči, uporablja in obdeluje njihove osebne podatke v skladu z obvestilom o zasebnosti MyOlympus.

11. V namene izvajanja te promocijske akcije bo Olympus pooblastil spodaj navedeno trženjsko agencijo (v nadaljevanju: agencija):

Sales Promotion
IDA Business & Technology Park,
Ring Road, Kilkenny
Ireland

Agencija je pooblaščena za obdelavo, preverbo in shranjevanje vseh podatkov, posredovanih v sklopu te akcije, na način, ki zagotavlja skladnost z vso veljavno zakonodajo glede varstva podatkov.

12. Varstvo podatkov: Vse podatke, zbrane v sklopu akcije, bosta Olympus in agencija uporabljala izključno v namene te promocijske akcije. S tako pridobljenimi podatki se ravna v popolni zaupnosti in se jih ne posreduje, daje v najem ali proda tretjim strankam oz. se jih ne uporabi oglaševalske namene.

13. Sodelujoči ob registraciji prejme samodejno poslano obvestilo po e-pošti o prejemu in preverbi upravičenosti zahtevka.

14. Nakazilo denarja lahko traja do 30 dni.

15. Promocijska akcija z bonusi je na voljo le prvotnim kupcem in je omejena na uveljavitev enega bonusa na osebo po izdelku (max. 8 vloge). Zahtevkov s strani podjetij, organizacij in institucij ter zahtevkov od preprodajalcev v sklopu te ponudbe ni mogoče uveljavljati. Prav tako v promocijski akciji ne morejo sodelovati zaposleni pri Olympusu.

16. Olympus si pridržuje pravico do zavrnitve zahtevkov, če DDV ni plačan.

17. Olympus si pridržuje pravico do zavrnitve vseh lažnih ali napačnih zahtevkov. Poškodovani, nečitljivi ali nepopolni zahtevki niso veljavni.

18. Izdelki, ki jih stranka vrne prodajalcu, niso upravičeni do bonusa v sklopu te akcije. Olympus si pridržuje pravico do preveritve po serijskih številkah, ali so bili izdelki vrnjeni prodajalcu, in v primeru, ko je bil izdelek prodajalcu vrnjen, pričakuje, da bo stranka nakazani denar vrnila.

19. Olympus ne odgovarja za neizpolnitev ponudbe, če so razlog za to okoliščine, ki privedejo do višje sile oz. dogodka, za katerega ni odgovorna nobena od strani in zaradi katerega je zadovoljiva izpolnitev ponudbe nemogoča.

20. Olympus si pridržuje pravico do preklica promocijske akcije v vsakem trenutku.

21. Z morebitnimi vprašanji glede te promocijske akcije se obrnite po elektronski pošti na: OLYMPUS@sales-promotions.com.

22. Izdelki v tej promocijski ponudbi so na voljo do poteka zalog. Olympus ne odgovarja za morebitno neuspešno dobavo naročenih promocijskih izdelkov s strani pooblaščenih prodajalcev v času trajanja promocijske akcije.

23. Z oddajo zahtevka za uveljavljanje bonusa se šteje, da so sodelujoči v tej promocijski akciji prebrali in se strinjajo s temi pogoji in roki ter z obdelavo svojih osebnih podatkov. Prav tako se šteje, da z oddajo zahtevka zagotavljajo točnost in popolnost posredovanih podatkov.

24. Ta določila in pogoji urejajo in razlagajo v skladu z nemškim pravom in za vse spore, ki izhajajo iz teh pogojev, velja izključna pristojnost nemških sodišč. Če ste potrošnik z bivanjem v EU, to ne vpliva na vaše pravice, da sprožijo spore pristojnim sodiščem v vaši državi stalnega prebivališča in da uživajo tudi zaščito v skladu z obveznimi določbami prava vaše države stalnega prebivališča.

25. Evropska komisija ponuja platformo, ki je namenjena zunajsodnemu reševanju na spletu na naslovu http://ec.europa.eu/consumers/odr (ti platforma OS). Niti nas ne zanimajo postopki za reševanje sporov na arbitražni komisiji za potrošnike, prav tako pa nismo dolžni storiti tega.

* S klikom na Oddaj potrjujete, da ste prebrali in se strinjate s Pogoji in roki, ki veljajo za promocijsko akcijo, ter da se strinjate s hranjenjem svojih osebnih podatkov skladno z zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatki se izbrišejo 6 mesecev po poteku promocijske akcije.
* I agree to the creation of an account in the MyOlympus community** and accept the MyOlympus Terms of use. I declare my consent that my provided personal data can be stored, used and be processed by Olympus according to the MyOlympus Privacy Notice.
Potrjujem prejemanje marketinškega materiala preko elektronske pošte s strani Olympus Europa SE & Co. KG in posledično dovoljujem, da se moji podatki in elektronska pošta uporabljajo za namen pošiljanja osebnih in individualnih informacij ter ponudb za fotoaparate, audio izdelke in s tem povezane storitve s strani Olympusa.
**If you already have an account in MyOlympus with the email address used in this promotion, the account will be updated.

*For further information on data processing including behavioral tracking and retention periods as well as your rights regarding the processing of your personal data please refer to our Privacy Notice and Cookie Policy. If you no longer wish to receive our email-marketing you can withdraw you consent at any time and free of charge by clicking here. You can unsubscribe the newsletter also by clicking on the unsubscribe link at the end of each newsletter. Please note that your withdrawal of consent shall not affect the lawfulness of processing based on your consent before its withdrawal.