14 ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.
2 Υπέροχες πόλεις.
1 Φωτογραφικό Σύστημα.

Βοηθάμε το ταξίδι σου

Αποτυπώστε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες του ταξιδιού σας με το πιο φορητό φωτογραφικό σύστημα στον κόσμο και διεκδικήστε το μπόνους σας τώρα!

 • Icon1

  Αγορά μεταξύ της 01.10.18
  και
  15.01.19

 • Icon2

  Αξίωση επιστροφής χρημάτων μεταξύ 01.10.18
  και
  15.02.19

 • Icon3

  Περιμένετε για την επεξεργασία και την έγκριση του αιτήματός σας

 • Icon4

  Μόλις η αίτησή σας γίνει δεκτή, θα λάβετε την επιστροφή χρημάτων μέσα σε 8 εβδομάδες

Διεκδικήστε το bonus σας με αυτά τα καταπληκτικά προϊόντα OLYMPUS!

Προσφορά και περίοδος Αγοράς: 1 Οκτωβρίου με 15 Ιανουαρίου 2019. Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, στείλτε μας ένα email στο: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Φόρμα Αίτησης Bonus

Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία με*
Προσωπικά Στοιχεία
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ελλάδα
Στοιχεία Για Τραπεζικό Έμβασμα
*
*
*
*
Στοιχεία Προϊόντος
*
*
*
ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ
*
*
*
*
ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ
*
*
*
*
ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ
*
*
*
*
ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ
*
*
*
*
ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ
*
*
*
*
ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ
*
*
*
*
ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ
*
*
*
*
ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ
*
Περισσοτερεσ πληροφοριεσ
*
Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω, για να εγγραφείτε.
Αυτό μας βοηθά να σας στέλνουμε πιο προσωπικά email.
*
Ενημερώθηκε στις 9:39 πμ / 11-Ιαν-2019

Όροι και Προϋποθέσεις

1. Η Olympus Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097 Hamburg, (αναφερόμενη εφεξής σαν Olympus) οργανώνει μια προώθηση με ευνοϊκούς όρους (bonus).

2. Για να διεκδικήσετε το Bonus, οι αγορές σας πρέπει να πραγματοποιηθούν μεταξύ 01.10.2018 και 15.01.2019. Η απόδειξη αγοράς πρέπει να δείχνει μια ημερομηνία αγοράς μέσα σε αυτή τη χρονική περίοδο.

3. Η διεκδίκηση πρέπει να έχει σταλεί μέχρι τα μεσάνυχτα της 15.02.2019. Οι αιτήσεις μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής δεν θα ληφθούν υπόψη.

4. Αυτή η προώθηση αφορά μόνο τα παρακάτω Olympus bonus-προϊόντα:

Φακοί:

M. Zuiko Digital 17mm F1.8 (75€ bonus)
M. Zuiko Digital 12mm F2.0 (100€ bonus)
M. Zuiko Digital 75mm F1.8 (100€ bonus)
M. Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro (75€ bonus)
M. Zuiko Digital ED 9‑18mm F4.0‑5.6 (100€ bonus)
M. Zuiko Digital ED 75–300mm F4.8–6.7 II (100€ bonus)
Φωτογραφικές Μηχανές:

OM-D E-M5 Mark II (100€ bonus)
OM-D E-M10 Mark III (100€ bonus)

Όλοι οι φακοί πρέπει να έχουν αγοραστεί μόνοι τους, (σκέτοι) και όχι σε κιτ με μηχανή. Οι φακοί που αγοράστηκαν σε κιτ (πακέτο) με την OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στην προώθηση και δεν παίρνουν bonus. H OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II μπορεί να αγοραστεί είτε σκέτη, (body) είτε σε πακέτο (kit) αλλά στην περίπτωση του πακέτου, το bonus ισχύει μόνο για τη μηχανή και όχι για το φακό.

5.Αυτή η bonus-προώθηση περιορίζεται σε νέα προϊόντα που έχουν αγοραστεί και διεκδικηθεί σε μία από τις παρακάτω χώρες: Ανδόρα,  Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο. Οι συμμετέχοντες μπορούν να διεκδικήσουν το bonus μόνο στη χώρα από την οποία αγόρασαν το προϊόν. Το bonus αυτό δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλο bonus ή έκπτωση της Olympus. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και κάτοικοι μίας από τις παραπάνω χώρες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ισχύοντες λογαριασμούς τραπέζης στη χώρα από την οποία έκαναν την αγορά.

Παρακαλούμε επισκεφτείτε την σελίδα διεκδίκησης bonus της χώρας που βρίσκεστε για να καταχωρήσετε τη διεκδίκηση. Παρακαλούμε επιλέξτε «διαφορετική Ευρωπαϊκή Χώρα» και κάντε την εγγραφή. Μόλις μας έρθει θα αλλάξουμε το όνομα του μεταπωλητή.


6. Αυτή η προώθηση είναι ισχύουσα μόνο για νέα προϊόντα η αγορά των οποίων έχει γίνει απευθείας από την Amazon ή από κάποιον από τους αναφερόμενους επίσημους μεταπωλητές της Olympus (για λίστα με τους επίσημους μεταπωλητές της Ελλάδας πατήστε εδώ). Τρίτες πηγές που δεν αναφέρονται εδώ και χρησιμοποιούν το Amazon σαν πλατφόρμα μεταπωλήσεως δεν συμμετέχουν στην προώθηση cashback.


7. Η Olympus δεν θα προχωρήσει σε αποδοχή διεκδικήσεων για αγορές από δεύτερο χέρι, η για αγορές πέραν των συνόρων. Όλες οι καταχωρήσεις όλων των στοιχείων συμπεριλαμβανομένων ονόματος, σειριακού αριθμού, και στοιχείων λογαριασμού τραπέζης θα ελέγχονται με αυτόματη διαδικασία.8.Το bonus μπορεί να διεκδικηθεί μόνο στο:

bonus.olympus.eu

9. Για να διεκδικήσετε το bonus, πρέπει να συμπληρώσετε τις πληροφορίες που σας ζητούνται online στη φόρμα και είναι επισημασμένες με αστερίσκο. Το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία λογαριασμού τραπέζης είναι απαραίτητα για να αποσταλούν τα χρήματα και για να ταυτοποιηθεί ο κάτοχος τους και συμμετέχων. Ο λογαριασμός email είναι απαραίτητος για να ολοκληρωθεί η συμπλήρωση της φόρμας και να υπάρξει ενημέρωση του κατόχου σε περίπτωση ελλιπών πληροφοριών. Ο σειριακός αριθμός του προϊόντος θα ελεγχθεί από την Olympus. Επίσης ο συμμετέχων πρέπει να ανεβάσει στη φόρμα το τιμολόγιο ή την απόδειξη της αγοράς του bonus-προϊόντος για να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

10. Με την υποβολή μίας αίτησης για bonus, οι συμμετέχοντες συμφωνούν στη δημιουργία ενός λογαριασμού MyOlympus community** και δέχονται τους όρους χρήσης MyOlympus. Οι συμμετέχοντες επίσης δηλώνουν ότι συμφωνούν να αποθηκευτούν τα προσωπικά τους στοιχεία και να χρησιμοποιηθούν από την Olympus σύμφωνα με τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων της πλατφόρμας MyOlympus.
11. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της συγκεκριμένης προώθησης, η Olympus θα ορίσει το παρακάτω πρακτορείο πωλήσεων (εφεξής αποκαλούμενο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ):

Sales Promotions
IDA Business & Technology Park,
Ring Road, Kilkenny,
Ireland

Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ δικαιούται να διαχειριστεί, να ελέγξει και να προστατέψει όλες τις πληροφορίες που θα καταχωρηθούν σε αυτή την προώθηση με τρόπο που να εξασφαλίζει την πλήρη συμμόρφωση με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων.

12. Προστασία δεδομένων: Όλες οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται κατά τη διεκπεραίωση της προώθησης θα χρησιμοποιηθούν από την Olympus και το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ αποκλειστικά για τους σκοπούς της προώθησης. Οι πληροφορίες που θα αποκτηθούν με τον τρόπο αυτό θα αντιμετωπισθούν με απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα διαμοιραστούν ούτε θα προωθηθούν ούτε θα πωληθούν σε τρίτους, ούτε θα γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης για διαφημιστικούς λόγους.

13.Κατά τη διαδικασία εγγραφής, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μία αυτόματη απάντηση email που θα τους ενημερώνει ότι η διεκδίκηση έχει ληφθεί και βρίσκεται σε καθεστώς επιβεβαίωσης.

14. Η συναλλαγή μπορεί να πάρει μέχρι και 30 ημέρες.

15. Η προώθηση είναι διαθέσιμη μόνο για τον αρχικό αγοραστή και είναι διαθέσιμη μόνο μία διεκδίκηση για κάθε φυσικό πρόσωπο, για κάθε προϊόν (κατ 'ανώτατο όριο 8 Απαιτήσεις). Περισσότερες από μία διεκδικήσεις από εταιρίες, οργανισμούς, ιδρύματα, και διεκδικήσεις από μεταπωλητές αυτόματα εξαιρούνται από την προώθηση. Επίσης υπάλληλοι και εργαζόμενοι της Olympus εξαιρούνται από αυτή την προώθηση.

16. Η Olympus διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει διεκδικήσεις, εφόσον το ΦΠΑ δεν έχει πληρωθεί.

17. Η Olympus διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει κακές η ελλιπείς διεκδικήσεις. Κατεστραμμένα αρχεία, αρχεία που δεν διαβάζονται, η διεκδικήσεις ή αποδείξεις / τιμολόγια με ελλείψεις είναι άκυρα.

18. Προϊόντα που έχουν επιστραφεί στον πωλητή τους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση. Η Olympus διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει κατά πόσο τα προϊόντα έχουν επιστραφεί στον πωλητή με βάση το σειριακό αριθμό του προϊόντος, και εφόσον διαπιστωθεί αυτό, απαιτεί από τον πελάτη, συμμετέχοντα, να επιστρέψει πίσω τα χρήματα στην Olympus σε περίπτωση που το προϊόν επιστράφηκε.

19. Η Olympus δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε αποτυχία στην ολοκλήρωση της διεκδίκησης της προώθησης εφόσον η αποτυχία οφείλεται σε συνθήκες όπως ανωτέρα βία, καταστροφές, γεγονότα για τα οποία δεν φέρει ευθύνη κανένα από τα συμμετέχοντα μέλη, αλλά κάνουν την ολοκλήρωση της προώθησης αδύνατη ή όχι πλήρη.

20. Η Olympus διατηρεί το δικαίωμα να παύση την προώθηση σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

21. Αν έχετε απορίες σχετικά με την προώθηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το:

OLYMPUS@sales-promotions.com.

22. Τα προϊόντα που προσφέρονται στα πλαίσια της προώθησης είναι διαθέσιμα εφόσον υπάρχουν αποθέματα. Αν κάποιο κατάστημα αδυνατεί να εκπληρώσει παραγγελίες, κατά τη διάρκεια της προώθησης, η ευθύνη δεν βαραίνει την Olympus..

23. Εφόσον οι συμμετέχοντες αιτηθούν την διεκδίκηση ενός bonus, αποδέχονται ότι έχουν διαβάσει και αποδεχτεί τους όρους και τις προϋποθέσεις, καθώς και τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών πληροφοριών τους, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνουν την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχουν.

24. Οι όροι και προϋποθέσεις συμπίπτουν και συμμορφώνονται με το Γερμανικό Δίκαιο, και οποιαδήποτε διαφωνία ή διατάραξη των όρων και προϋποθέσεων ρυθμίζεται αποκλειστικά στα Γερμανικά Δικαστήρια. Εάν είσαστε καταναλωτής και κατοικείτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυτό δεν επηρεάζει το δικαίωμά σας να φέρετε την υπόθεση στις δικαστικές αρχές της χώρας σας και να αποκτήσετε την προστασία που προβλέπει ο νόμος της χώρας σας.

25. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει πλατφόρμα που διαχειρίζεται την επίλυση εξωδικαστικών υποθέσεων στο http://ec.europa.eu/consumers/odr (λέγεται και OS platform). Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμμετάσχουμε στην επίλυση υποθέσεων καταναλωτών μέσα από αυτή την πλατφόρμα ούτε σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο.

* Πατώντας στην αποδοχή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί τους Όρους και Προϋποθέσειςγια αυτή την προώθηση, και αποδέχεστε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα παραμείνουν στο αρχείο σύμφωνα με το Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
* I agree to the creation of an account in the MyOlympus community** and accept the MyOlympus Terms of use. I declare my consent that my provided personal data can be stored, used and be processed by Olympus according to the MyOlympus Privacy Notice.
Διά του παρόντος εγγράφομαι στη υπηρεσία Marketing μέσω e-mail της Olympus Europa SE & Co. KG και συναινώ στη χρήση του ονόματός μου και της διεύθυνσης email μου από τα συγκεκριμένα νομικά πρόσωπα για την αποστολή προς εμένα εξατομικευμένων ενημερώσεων και προσφορών σχετικά με φωτογραφικές μηχανές, προϊόντα ήχου και σχετικές υπηρεσίες.
**Αν έχετε ήδη λογαριασμό MyOlympus με το email που χρησιμοποιήσατε σε αυτή την προώθηση, ο λογαριασμός θα ενημερωθεί.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης συμπεριφοράς και τα χρονικά διαστήματα διατήρησης στοιχείων, καθώς και τα δικαιώματά σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ανατρέξτε στη Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική Cookies. Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνεται email από το τμήμα Marketing, τότε μπορείτε να κάνετε άρση της συγκατάθεσής σας οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς χρέωση, κάνοντας κλικ εδώ . Μπορείτε επίσης να διακόψετε τη λήψη του ενημερωτικού δελτίου, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο διαγραφής που υπάρχει στο τέλος κάθε ενημερωτικού δελτίου. Σημειώστε ότι η άρση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας, η οποία έγινε βάσει της συγκατάθεσής σας πριν την άρση της.