14 DAY TRIP.
2 GREAT CITIES.
1 CAMERA SYSTEM.

Sinun matkasi, meidän tukemme

Taltioi häikäiseviä matkakuvia helposti mukana kulkevalla kamerajärjestelmällä ja hyödynnä ostohyvitys heti! 

 • Icon1

  Osto aikavälillä 01.10.18

  15.01.19

 • Icon2

  Anomus aikavälillä 01.10.18

  15.02.19

 • Icon3

  Odota, että anomuksesi käsitellään ja hyväksytään

 • Icon4

  Kun anomuksesi on hyväksytty, ostohyvitys palautetaan sinulle 8 viikon kuluessa

Saat hyvitystä näistä mahtavista OLYMPUS-tuotteista!

*Kampanja- ja ostojakso: 1. lokakuuta – 15. tammikuuta 2019.

Kampanjaan sovelletaan kampanjaehtoja olympus.fi/bonus.

Jos sinulla on kysymyksiä, lähetä meille viesti osoitteeseen: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Edun hyvityslomake

Täytä kaikki pakolliset kentät, joissa on merkintä*
Henkilötiedot
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Suomi
Tilisiirron Tiedot
*
*
*
*
Tuotetiedot
*
*
*
PP/KK/VVVV
*
*
*
*
PP/KK/VVVV
*
*
*
*
PP/KK/VVVV
*
*
*
*
PP/KK/VVVV
*
*
*
*
PP/KK/VVVV
*
*
*
*
PP/KK/VVVV
*
*
*
*
PP/KK/VVVV
*
*
*
*
PP/KK/VVVV
*
Lisätiedot
*
Sinun tulee olla 18-vuotias.
Tämä auttaa meitä lähettämään sinulle henkilökohtaisia sähköpostiviestejä.
*
Päivitetty 9:39 / 11-tammi-2019

Ehdot

1. Olympus Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097 Hamburg, (jäljempänä Olympus) toteuttaa hyvityskampanjan.

2. Hyvityksen saamiseksi kampanjassa hyväksyttävät ostotapahtumat on tehtävä aikavälillä 01.10.2018–15.01.2019. Ostotositteesta on käytävä ilmi, että ostoajankohta on tämän ajanjakson sisällä.

3. Hyvityslomakkeita vastaanotetaan alkaen 01.10.2018 ja päättyen 15.02.2019 keskiyöllä. Tämän ajankohdan jälkeen vastaanotettuja hyvityslomakkeita ei huomioida.

4. Tämä kampanja koskee vain seuraavia Olympus-kampanjatuotteita:

Objektiivit:

M. Zuiko Digital 17mm F1.8 (75€ hyvitys)
M. Zuiko Digital 12mm F2.0 (100€ hyvitys)
M. Zuiko Digital 75mm F1.8 (100€ hyvitys)
M. Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro (75€ hyvitys)
M. Zuiko Digital ED 9‑18mm F4.0‑5.6 (100€ hyvitys)
M. Zuiko Digital ED 75–300mm F4.8–6.7 II (100€ hyvitys)
Kamerat:

OM-D E-M5 Mark II (100€ hyvitys)
OM-D E-M10 Mark III (100€ hyvitys)

Objektiivi on ostettava erillisenä tuotteena eikä osana kameran KIT-pakettia. Objektiivi, joka on osana OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II -kameran KIT-pakettia ei oikeuta hyvitykseen. Kampanjan OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II -kamera voidaan ostaa sekä erillisenä tuotteena (pelkkä runko) että osana KIT-pakettia – tällöin kampanja koskee vain OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II -kameraa mutta ei objektiivia.

5.Tämä hyvityskampanja rajoittuu uusiin tuotteisiin, jotka on ostettava ja joiden hyvitys on haettava yhdessä seuraavista maista: Andorra, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Suomi, Saksa, Ranska, Kreikka, Unkari, Italia, Irlanti, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Norja, Puola, Portugali, Romania, Venäjä,  Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Alankomaat, Turkki, Yhdistynyt kuningaskunta. Osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänen on asuttava yhdessä luetelluista maista.

Lähetä hakemuksesi asuinmaatasi vastaavalla anomussivulla. Valitse "Muu Euroopan maa" ja lähetä rekisteröintisi. Lisäämme jälleenmyyjän nimen vastaanotettuamme tiedot.

6. Tämä hyvityskampanja koskee vain tuotteita, jotka on ostettu valtuutetuilta Olympus-jälleenmyyjiltä. Napsauta tästä.

7. Olympus ei käsittele hakemuksia, jotka koskevat käytettynä ostettuja kampanjatuotteita. Samojen nimien, sarjanumeroiden ja/tai pankkiyhteystietojen käyttö tarkistetaan automaattisesti.

8. Hyvityshakemuksen voi tehdä vain osoitteessa bonus.olympus.eu

9. Hyvityksen saadakseen osallistujan on täytettävä kaikki tähdellä merkityt, pakolliset tiedot online-hyvityslomakkeessa. Etunimi ja sukunimi sekä pankkiyhteystiedot on täytettävä, jotta raha voidaan siirtää ja osallistujan henkilöllisyys vahvistaa. Sähköpostiosoite tarvitaan, jotta asiakkaalle voidaan ilmoittaa hyvityksen käsittelyn tila ja jotta häneen saataisiin yhteys mahdollisten puuttuvien tai virheellisten tietojen korjaamiseksi. Olympus tarkistaa tuotteen sarjanumeron. Asiakkaan on myös ladattava hyvitykseen oikeuttavan tuotteen ostotosite täydellisenä ja luettavissa olevassa muodossa.

10. Lähettäessään hyvitysanomuksen osallistuja hyväksyy sekä tilin luonnin MyOlympus-yhteisöön** että MyOlympus-palvelun käyttöehdot. Osallistujat vahvistavat lisäksi hyväksyvänsä, että Olympus saa tallentaa, käyttää ja käsitellä heidän antamiaan henkilötietoja MyOlympus-yksityisyyssuojan ehtojen mukaisesti.

11. Hyvityskampanjan toteuttamiseksi Olympus tilaa tarvittavat palvelut seuraavalta mainostoimistolta (jäljempänä TOIMISTO):

Sales Promotion
IDA Business & Technology Park,
Ring Road, Kilkenny,
Irlanti

TOIMISTO valtuutetaan käsittelemään, tarkastamaan ja tallentamaan kaikki tämän hyvityskampanjan puitteissa lähetetyt tiedot siten, että sovellettavien tietosuojalakien vaatimukset täyttyvät.

12. Tietosuoja: Olympus ja TOIMISTO käyttävät kaikkia kampanjan aikana kerättyjä tietoja vain tämän kampanjan toteuttamiseksi. Saatuja tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, eikä niitä saa luovuttaa, vuokrata tai myydä kolmansille osapuolille eikä niitä saa luovuttaa markkinointitarkoituksiin.

13. Rekisteröinnin yhteydessä osallistujalle lähetetään automaattinen sähköposti-ilmoitus, joka ilmoittaa osallistujalle, että hänen hakemuksensa on vastaanotettu ja odottaa vahvistamista.

14. Toimenpide voi kestää enintään 30 vuorokautta.

15. Hyvityskampanja on saatavana tuotteen alkuperäiselle ostajalle, ja rajoituksena on enintään yksi hakemus per henkilö per tuotemalli (max.8). Kampanja ei koske yritysten, organisaatioiden ja laitosten lähettämiä useita hakemuksia eikä jälleenmyyjien hakemuksia. Olympus-työntekijät eivät myöskään voi osallistua kampanjaan.

16. Olympus pidättää itsellään oikeuden hylätä hakemuksen, mikäli ALV ei ole maksettu.

17. Olympus pidättää itsellään oikeuden hylätä virhe- ja väärinkäytökset. Vaurioituneet, lukukelvottomat tai puutteelliset hakemukset ja ostotositteet hylätään.

18. Jälleenmyyjälle hyvitettyjä tuotteita ei hyväksytä kampanjan piiriin. Olympus pidättää itsellään oikeuden tarkistaa, onko tuote hyvitetty jälleenmyyjälle tuotteen sarjanumeron perusteella, ja odottaa, että asiakas palauttaa rahan takaisin OLYMPUKSELLE, mikäli tuote hyvitetään.

19. Olympus ei ole vastuussa tämän tarjouksen täyttämättä jättämisestä, mikäli täyttämättä jättäminen johtuu pakottavista olosuhteista, joiden aiheuttaja on molempien osapuolten toimista riippumaton, ulkopuolinen force majeure, joka estää tarjouksen täyttämisen kokonaan tai riittävässä määrin.

20. Olympus pidättää itsellään oikeuden päättää kampanja milloin tahansa.

21. Jos sinulla on tätä kampanjaa koskevia kysymyksiä, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen: OLYMPUS@sales-promotions.com.

22. Tämän tarjouskampanjan tuotteet ovat saatavana niin pitkään kuin varastoa riittää. Olympus ei vastaa jälleenmyyjiä mahdollisesti kohtaavista kampanjatuotteiden toimitusongelmista kampanja-aikana

23. Hyvityshakemuksen lähettäessään osallistujan tulkitaan lukeneen ja hyväksyneen nämä ehdot sekä kampanjan yhteydessä annettujen tietojen käsittelyn sekä vahvistaneen annettujen tietojen paikkansapitävyyden ja täydellisyyden.

24. Näiden ehtojen laadintaan on sovellettu ja niiden tulkintaan sovelletaan Saksan lakia, ja ehtoihin liittyvät mahdolliset ristiriidat ratkaistaan saksalaisissa tuomioistuimissa. Jos olet EU-alueella asuva kuluttaja, sinulla on oikeus viedä mahdollinen riita-asia myös oman maasi tuomioistuimeen, ja olet myös oikeutettu nauttimaan asuinmaassasi sovellettavan lain suojaa.

25. Euroopan komissio tarjoaa alustan, jonka tarkoituksena on ratkaista tuomioistuimen ulkopuoliset riidat verkossa osoitteessa http://ec.europa.eu/consumers/odr (kyseessä on niin kutsuttu OS-alusta). Me emme halua osallistua kuluttajariitalautakunnan sovittelumenettelyihin, eikä meitä voida velvoittaa siihen.

* Napsauttamalla Lähetä osoitat vahvistaneesi, että olet lukenut ja hyväksyt ehdot ja tämän kampanjan ja hyväksyväsi henkilötietojesi taltioinnin tietosuojalain mukaisesti.
* Hyväksyn tilin luonnin MyOlympus-yhteisöön** ja hyväksyn MyOlympus-palvelun Käyttöehdot. Vahvistan hyväksyväni, että Olympus saa tallentaa, käyttää ja käsitellä antamiani henkilötietoja MyOlympus-yksityisyyssuojan ehtojen mukaisesti. 
Tilaan täten sähköpostitse markkinointiviestejä Olympus Europa SE & Co. KG:ltä ja suostun siihen, että nämä tahot käsittelevät nimeäni ja sähköpostiosoitettani kohdennettujen ja räätälöityjen tietojen ja kamera- ja audiotuotteita ja niihin liittyviä palveluita* koskevien tarjousten lähettämiseen minulle.
** Jos sinulla on jo MyOlympus-tili tässä kampanjassa käyttämälläsi sähköpostiosoitteella, tili päivitetään.

*Lisätietoja tietojen käsittelystä, mukaan lukien käyttäytymisen seuranta ja säilytysajat sekä oikeutesi henkilötietojen käsittelyyn, saat lukemalla Yksityisyydensuojamme ja evästekäytäntömme. Jollet enää halua vastaanottaa sähköpostitse markkinointiviestejämme, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa maksutta napsauttamalla tätä. Voit peruuttaa uutiskirjeen myös napsauttamalla kunkin uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksenperuutuslinkkiä. Huomaathan, että suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta käsittelyn lainmukaisuuteen ennen peruuttamista antamasi suostumuksesi perusteella.