14 - DNEVNO
VELIKA GRADA.
1 SUSTAV.

Vaš put je naš doprinos.

Snimite spektakularne fotografije svog putovanja s najkvalitetnijim svjetskim sustavom fotoaparata i potražite svoj bonus sada! 

 • Icon1

  Kupnja 
  između
  01.10.18 i 15.01.19

 • Icon2

  Zahtjev pošaljite
  između
  01.10.18 i 15.02.19

 • Icon3

  Pričekajte za obradu i odobravanje vašeg zahtjeva.

 • Icon4

  Kada vaš zahtjev bude prihvaćen, primit ćete povrat novca u roku od 8 tjedana.

Iskoristite bonus za ove sjajne OLYMPUS proizvode!

* Ponuda i rok kupnje: od 1. listopada do 15. siječnja 2019. Uvjeti i odredbe primjenjuju se bonus.olympus.eu.

U slučaju bilo kakvih pitanja pošaljite nam email na: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Formular za traženje bonusa

Molimo vas da ispunite sva polja označena zvjezdicom*
Osobni detalji
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Hrvatska
Podaci O Bankovnom Prijenosu
*
*
*
*
*
Detalji o proizvodu
*
*
*
DD/MM/GGGG
*
*
*
*
DD/MM/GGGG
*
*
*
*
DD/MM/GGGG
*
*
*
*
DD/MM/GGGG
*
*
*
*
DD/MM/GGGG
*
*
*
*
DD/MM/GGGG
*
*
*
*
DD/MM/GGGG
*
*
*
*
DD/MM/GGGG
*
Dodatne informacije
*
Imajte u vidu da morate biti stariji od 18 godina da biste učestvovali u promotivnoj ponudi
To nam pomaze kako bi Vam slali personalizirane mailove.
*
Ažurirano dana 1:31 / 26-Ruj-2018

Uvjeti i odredbe

1. Olympus Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097 Hamburg, (dalje u tekstu Olympus) provodi bonus promociju

2. Uvjet za potražnju bonusa je da proizvod mora biti kupljen između 01.10.2018. i 15.01.2019. Na računu mora biti istaknut datum iz ovog perioda.

3. Zahtjevi se zaprimaju do kraja dana 15.02.2019. Prijave nakon ovog datuma neće se uzimati u obzir.

4. Ova promocija se odnosi samo na sljedeće Olympus proizvode:

Objektivi:

M. Zuiko Digital ED 17mm F1.8 (550 HRK bonus)
M. Zuiko Digital ED 12mm F2.0 (750 HRKbonus)
M. Zuiko Digital 75mm F1.8 (750 HRK bonus)
M. Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro (550 HRK bonus)
M. Zuiko Digital ED 9‑18mm F4.0‑5.6 (750 HRK bonus)
M. Zuiko Digital ED 75–300mm F4.8–6.7 II (750 HRK bonus)
Fotoaparati:

OM-D E-M5 Mark II (750 HRK bonus),
OM-D E-M10 Mark III (750 HRK bonus)

Svi objektivi se moraju kupiti kao pojedinačni proizvodi, a ne u sklopu kit pakiranja. Objektiv koji je kupljen u kit pakiranju s bilo kojim fotoaparatom ne kvalificira se za bonus. Promotivni OM-D E-M10 Mark III/ OM-D E-M5 Mark II fotoaparat se može kupiti u pakiranju kao samo tijelo ili u kit pakiranju – bonus se tada odnosi samo na OM-D E-M10 Mark III/ OM-D E-M5 Mark II; ne na objektiv.

5. Ova bonus promocija vrijedi samo za nove proizvode koji su kupljeni na području sljedećih zemalja: Andora, Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Mađarska, Italija, Irska, Latvija, Litva,Luksemburg, Norveška, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, Rusija, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Nizozemska, Ujedinjeno Kraljevstvo. Sudionici moraju imati najmanje 18 godina i biti stanovnici jedne od navedenih država. Također moraju imati važeći bankovni račun u državi kupnje.

6. Ova promocija vrijedi samo za nove proizvode kupljene kod ovlaštenih Olympus trgovaca: ovdje.

7. Olympus neće priznati potraživanja na kupnju rabljenih promotivne proizvode. Svako dvostruko korištenje imena, serijskog broja i/ili bankovnih detalja provjerit će se automatski.

8. Zahtjev za bonusom može se predati isključivo na bonus.olympus.eu

9. Kako bi zatražili bonus, sudionici moraju ispuniti sve važne detalje u online formularu za potraživanje koji su označeni zvjezdicom. Ime, prezime i bankovni detalji se moraju ispuniti kako bi se mogao prebaciti novac i dokazati identitet sudionika. Email adresa je potrebna kako bi se sudionika obavijestilo o statusu potraživanja i došlo u kontakt s njim u slučaju nepotpunih ili netočnih podataka. Olympus će provjeriti serijski broj proizvoda. Sudionik mora priložiti potpun i čitak račun o kupnji proizvoda za koji traži bonus.

10. Slanjem zahtjeva za bonus, sudionici se slažu da će se stvoriti račun u MyOlympus zajednici ** i prihvatiti Uvjete korištenja usluge MyOlympus. Sudionici također izjavljuju da su njihovi osobni podaci pohranjeni, korišteni i obrađeni od strane Olympusa u skladu s obavijesti o privatnosti MyOlympus.

11. Za potrebe ove bonus promocije Olympus će angažirati sljedeću agenciju za promociju prodaje (od sada na dalje AGENCIJA):

Sales Promotion
IDA Business & Technology Park,
Ring Rad, Kilkenny,
Ireland

Agencija ima pravo obrađivati, ispitivati i spremati sve podatke koji se prikupe u kontekstu ove bonus promocije na način koji garantira usklađenost sa zakonom o zaštiti podataka.

12. Zaštita podataka: Svi podatci prikupljeni tijekom promocije Olympus I AGENCIJA će koristiti isključivo u svrhu ove promocije. Podatci prikupljeni ovim putem neće se prosljeđivati, posuđivati niti prodavati trećim stranama niti će se koristiti u marketinške svrhe.

13. Nakon registracije, sudionici će na email adresu primiti automatiziranu obavijest o zaprimanju zahtjeva koji se obrađuje.

14. Do provedbe transakcije može proći 30 dana.

15. Bonus promocija je dostupna originalnom kupcu i ograničena je na jedno potraživanje jedne osobe po proizvodu (max.8). U ponudu nisu uključena potraživanja kompanija, organizacija i institucija te potraživanja preprodavača. Olympusovi zaposlenici ne mogu sudjelovati u ovoj promociji.

16. Olympus zadržava pravo odbijanja potraživanja ukoliko PDV nije plaćen.

17. Olympus zadržava pravo odbijanja krivih i nepravilnih prijava. Oštećeni, nečitljivi ili nepotpuni zahtjevi i računi ne vrijede.

18. Proizvodi vraćeni prodavaču ne mogu se koristiti u sklopu promocije. Olympus zadržava pravo provjere jesu li proizvodi vraćeni prodavaču, na osnovu serijskog broja proizvoda i u slučaju vraćanja proizvoda prodavaču očekuje da će kupac vratiti novac OlympusU.

19. Olympus nije odgovoran za neispunjavanje stavki ove ponude ukoliko su uzrok tomu nesretne okolnosti ili viša sila koje, bez krivnje ijedne od uključenih strana, onemogućuju zadovoljavajuću provedbu.

20. Olympus zadržava pravo obustave promocije u bilo kojem trenutku.

21. Ukoliko imate pitanja vezanih za promociju, pošaljite email na sljedeću adresu: OLYMPUS@sales-promotions.com.

22. Proizvodi uključeni u ovu promotivnu ponudu su dostupni do isteka zaliha. Olympus ne odgovara za propuste prodavača koji ne isporuče promotivne proizvode tijekom promotivnog razdoblja.

23. Potvrđujući zahtjev za bonusom, smatra se da su sudionici pročitali i prihvatili ove uvjete i odredbe te da jamče točnost i potpunost traženih podataka.

24. Ovi Uvjeti i odredbe uređuju se i tumače sukladno njemačkom zakonu, a svi sporovi nastali u vezi s ovim Uvjetima i odredbama podliježu isključivoj nadležnosti njemačkih sudova. Ako ste potrošač sa prebivalištem u EU, to ne utječe na vaša prava da se bilo koji spor spoji nadležnim sudovima u vašoj zemlji prebivališta, a također uživa zaštitu pod obveznim odredbama zakona vaše zemlje prebivališta.

25. Europska komisija pruža platformu koja je posvećena izvansudskoj rezoluciji online pod http://ec.europa.eu/consumers/odr (tzv. OS platformom). Niti smo zainteresirani za sudjelovanje u postupcima rješavanja sporova na odboru arbitraže potrošača, niti smo ih obvezni.

* Klikom na pošalji potvrđujete da ste pročitali i prihvatili Uvjete i Odredbe ove promocije.Prihvaćate da će se vaši podaci voditi u spisu u skladu s Zakonom o zaštiti podataka.
* I agree to the creation of an account in the MyOlympus community** and accept the MyOlympus Terms of use. I declare my consent that my provided personal data can be stored, used and be processed by Olympus according to the MyOlympus Privacy Notice.
Hereby I subscribe to e-mail marketing of Olympus Europa SE & Co. KG and consent to the processing of my name and email address by these entities for sending me personalized and individualized information and offers for camera and audio products and related services.
**If you already have an account in MyOlympus with the email address used in this promotion, the account will be updated.

*For further information on data processing including behavioral tracking and retention periods as well as your rights regarding the processing of your personal data please refer to our Privacy Notice and Cookie Policy. If you no longer wish to receive our email-marketing you can withdraw you consent at any time and free of charge by clicking here. You can unsubscribe the newsletter also by clicking on the unsubscribe link at the end of each newsletter. Please note that your withdrawal of consent shall not affect the lawfulness of processing based on your consent before its withdrawal.